Medewerkers vinden

Je hebt een vacature en bent op zoek naar een geschikte vakkracht. Hoe vind je de juiste persoon? Bij deze zoektocht helpen wij graag. Flexforces is gespecialiseerd in het werven & selecteren in alle branches.

 

Onze werkwijze

Via FlexForces is het mogelijk om vakkundig personeel te vinden waar je naar op zoek bent.

Naast onze persoonlijke aanpak beschikt FlexForces over de nieuwste en snelste methodes van recruitment. Wij kijken verder dan alleen de vacature, de functie-eisen en de een CV. We blijven graag bij het hele traject betrokken. Zo zijn wij altijd beschikbaar voor al je vragen.

Dit beloven we je

We luisteren naar je. We kijken vooral naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Korte- of lange termijnplanningen, behoefte aan flexibiliteit en wisselingen in het werkaanbod. Kunnen wij de vacature niet binnen 48 uur invullen? Dan volgt een uitnodiging tot het platform van JEX waar alle uitzendbureaus in Nederland kunnen meekijken en wij het maximale aanbod kunnen bieden. 

Wat kun je van ons verwachten

De diensten van FlexForces

Uitzenden

Is een vaste werknemer ziek, heb je een tijdelijke functie of zoek je flexibel personeel voor de korte of lange termijn?

Dan is uitzenden de beste oplossing. Alleen de gewerkte uren van de werknemer worden betaald en je kunt ten allen tijden het werk opzeggen.

Dankzij het fasesysteem maak je optimaal gebruik van de flexibiliteit. Een nieuwe werknemer start in fase 1, waardoor je 26 weken de tijd hebt om te kijken of het een goede match is.

Detacheren

Weet je van tevoren hoe lang je iemand nodig hebt? Dan is detacheren een goede oplossing.

Bij detachering wordt de minimale duur van de uitzendperiode en het aantal werkuren alvorens vastgelegd. De voordelen zijn dat je zeker dat de medewerker deze periode beschikbaar is en het biedt de werknemer de zekerheid van een contract.

Werving en selectie

Je zoekt een nieuwe vaste medewerker en deze persoon mag direct op contract?

Wij gaan voor je op zoek naar de perfecte match. Wij beschikken over de kennis van de arbeidsmarkt en werken met de nieuwste en snelste methodes van recruitment. Hierdoor zijn wij in staat om snel en efficiënt de geschikte vakkracht voor jouw bedrijf te vinden. Kunnen wij de vacature niet binnen 48 uur invullen, dan volgt een uitnodiging tot het platform van JEX waar alle leveranciers in Nederland kunnen meekijken en wij het maximale aanbod kunnen bieden. 

De werving & selectie fee wordt vooraf vastgesteld en in rekening gebracht zodra de werknemer in dienst treedt. Voor deze dienst geldt ‘no cure, no pay’. Er worden geen kosten in rekening gebracht wanneer wij geen geschikte kandidaat hebben kunnen vinden.

Vacature aanvraag

Alle persoonsgegevens worden verwerkt volgens onze privacyvoorwaarden.