Team FlexForces versterken

Wil jij starten met je eigen onderneming zonder een instapfee te betalen?

Wij zijn van start gegaan met de franchiseformule van FlexForces, deze is opgesteld met onze partner JEX. Het doel voor het eerste jaar is om dertig kantoren te openen door Nederland. Hiermee willen we de snelst groeiende franchiseorganisatie van Nederland worden. 

Voor veel ondernemers is het een drempel om te starten met een franchise vanwege de instapfee. Een doorbraak in de branche: een eigen onderneming in de arbeidsbemiddeling is toegankelijk voor iedereen met ervaring in de uitzendbranche en een ondernemende instelling. 

De innovatieve formule van Flex Forces maakt gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment. Je krijgt toegang tot onze systemen en krijgt begeleiding en coaching van onze specialisten. Wij ondersteunen in sales, voeren de backoffice en zorgen dat er voldoende liquiditeit is om te groeien. Als franchisenemer zorg je ervoor dat het merk blijft voelen zoals het bedoeld is. We zijn niet locatie gebonden. Zolang het binnen Nederland is kunnen we samenwerken. De regie blijft bij jou. Wij zijn de partner. 

Klinkt dit interessant?

Zo ziet het proces eruit:

1. Kennismaking

We plannen samen een (telefonische) afspraak om even kennis te maken. Wanneer beiden partijen een positieve indruk hebben, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek op ons hoofdkantoor in Rotterdam.

2. Bespreking samenwerkingsovereenkomst

Vervolgens ontvang je het concept van de samenwerkingsovereenkomst en plannen we een volgend moment in om deze te bespreken. In dit gesprek komen belangrijke zaken aan de orde zoals (de franchiseformule, het businessmodel en een persoonlijk exploitatiemodel). Uiteindelijk maken beiden partijen de definitieve keuze om samen te werken.

3. Voorbereidingen

De samenwerkingsovereenkomst wordt getekend. Vervolgens neem je alle stappen die nodig zijn om een eigen vestiging te starten door op ons hoofdkantoor. Denk hierbij aan (inschrijving bij de Kamer van Koophandel, ontvangst starterspakket, e-mail en een aanvraag van de VAR-verklaring bij de Belastingdienst).

4. Je eigen Flex Forces-vestiging

De start van je eigen onderneming! De werknemers van het hoofdkantoor ondersteunen jou bij alle processen en sturen jou in de goede richting.